Etiquetes

diumenge, 13 de març de 2016

Pastís de pinya

El dimarts passat vam celebrar el Dia de la Dona Treballadora a l'escola, i jo vaig fer aquest pastís per a les postres. Feia molt de temps que no el preparava, el tenia oblidat. És un pastís molt fàcil i ràpid de preparar, i el resultat és fabulós, un dolç molt refrescant i gens empalagós.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
  • Un paquet de bescuits de soletilla (o tres bases de bescuit)
  • Dos pots grans de pinya en conserva
  • Dues cullerades de Cointreau
  • 270 g de formatge Philadelphia
  • 500 ml de nata per a muntar (ben freda)
  • 100 g de sucre
  • Cireres confitades

Preparació:
(És millor preparar-lo un dia abans).
Posar el sucre, el formatge i la nata en un recipient.
Batre fins que quede ben muntat. Reservar a la nevera.
Escórrer bé la pinya (guardar el suc).
Reservar unes tallades per a decorar el pastís i triturar la resta.
Col.locar una base de bescuit (o de soletilles) en un motle desmotlable.
Mesclar 200 ml del suc de la pinya amb el Cointreau i mullar la base amb la mitat d'aquesta mescla.
Repartir la mitat de la nata i el formatge muntats per damunt.
Posar un altra capa de bescuit i cobrir amb la pinya triturada.
Tapar amb la tercera capa de bescuit i mullar amb la resta del suc de pinya i Cointreau.
Acabar el pastís amb la nata i formatge restants i decorar-lo amb pinya i unes cireres confitades.
Reservar a la nevera i servir ben fresc.
Bon profit!