tag:blogger.com,1999:blog-7533413443243441954.post1716521255021509186..comments2023-11-25T02:44:11.746-08:00Comments on Júlia a la cuina: Galette des RoisJúlia Salorthttp://www.blogger.com/profile/01335075560998426999noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7533413443243441954.post-4269354022932604622015-01-07T23:03:01.969-08:002015-01-07T23:03:01.969-08:00El frangipane m'encanta, amb el gustet de l...El frangipane m'encanta, amb el gustet de l'ametlla, mmm.... i també li pots amagar la fava i el Rei, jijiji... Una opció deliciosa! Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7533413443243441954.post-17102451344671625812015-01-07T09:48:18.315-08:002015-01-07T09:48:18.315-08:00Té una pinta deliciosa! El farcit suposo que és mo...Té una pinta deliciosa! El farcit suposo que és molt dolç, oi? M'agrada molt trobar receptes d'altres països, doncs trobo molt interessant conèixer la seva manera de fer a la cuina, i si hi han similituds amb la nostra o no, tenint en compte, en el cas de França, la seva proximitat. Una abraçada i Bon Any Nou!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com