Júlia a la cuina
diumenge, 13 de desembre del 2020
Coulant de xocolate amb cor de torró
›
Porte temps dient que tinc molt oblidat el blog però, quan he entrat hui a fer aquesta publicació, m'he adonat realment del temps que...
dilluns, 6 d’abril del 2020
Hot Cross Buns per al CASTELL
›
Desprès de tant de temps sense guaitar per ací, hui vaig a publicar una recepta que he fet moltes vegades abans de les vacances de Pas...
divendres, 28 de desembre del 2018
Tatín de poma
›
Si algun dia voleu fer unes postres lleugeres, saludables, fàcils i ràpides, ací teniu l'opció perfecta. Existeix una dita anglesa...
1 comentari:
dimecres, 14 de novembre del 2018
Pastís de carlota espectacular
›
He fet molts pastissos de carlota, tots boníssims, però aquest és el millor que he provat. La barreja de especies, licor, ametla, .....
1 comentari:
›
Inici
Visualitza la versió per a web