Aquest matí, quan he anat a la pescateria, m'he trobat amb aquestes fantàstiques cues de rap i uns llagostins que semblava que deien: "Llevame a casa" (Recordeu aquella propaganda de "Langostinos Pescanova"?).
Jo me'ls he dut a casa i els he preparat de la següent manera:
Ingredients:
- 1 k. de cues de rap
- 500 g. de llagostins
- Una ceba
- Una nyora
- 5 o 6 dents d'all
- Sal i pebre negre
- Mig got de vi blanc
- Oli d'oliva
- 4 cullerades de farina
- Un grapat d'ametles
- Julivert
Preparació:
Picar la ceba i els alls.
Pelar els llagostins (no tireu els caps ni les pells)
Posar un poc d'oli d'oliva en una cassola i sofregir la ceba i els alls durant uns minuts. Afegir sal.
Afegir la nyora, els caps i les pells dels llagostins. Continuar sofregint.
Abocar el vi i deixar que reduïsca un poc.
Afegir dos gots d'aigua i deixar coure uns 15 minuts.
Passar per un colador o "xino" i reservar.
Salpebrar el rap i els llagostins pelats. Enfarinar-los.
En una cassola ampla posar oli d'oliva.
Daurar lleugerament el rap.
Incorporar els llagostins i la salsa que teníem reservada.
Coure uns 10 minuts.
Preparar mentrestant una picada amb les ametles, una branqueta de julivert i unes dents d'all.
Incorporar la picada a la cassola, rectificar el punt de sal i coure uns minuts més.
Bon profit!
mmm... a quina hora dius que puc venir a dinar? :)
ResponElimina