Ja està ací el dia 20 i la recepta del mes per al repte "DEL BLOG AL PLAT".
Aquesta vegada el blog escollit per Mercè ha estat el d'Alfons, "Les receptes de Sant Hilari". Es tracta d'un blog fantàstic que recomane. Mercè l'anomena el rei dels gotets perquè té moltes receptes presentades en gotets individuals. M'ha resultat molt difícil escollir la recepta, totes em semblaven boníssimes, però al final m'he decidit per aquesta de "Gotets de pannacotta de torró i xocolata". La idea d'aprofitar les restes de torró dels nadals m'ha anat molt bé. He fet alguns canvis en les proporcions dels ingredients: més torró i menys xocolate.
Ací teniu la recepta.
Ingredients:
Per a la pannacotta:
Per a la crema de xocolate:
Elaboració:
Posar en remull, en aigua freda, les fulles de gelatina.
Mesclar en un cassó la nata, la llet, el torró ben desfet i el sucre. Posar-ho al foc fins que comence a bullir, sense deixar de remenar.
- 200 ml de nata líquida (35% MG)
- 200 ml de llet sencera (jo l'he posada d'ametla)
- 200 g de torró de Xixona
- 40 g de sucre
- 4 fulles de gelatina
Per a la crema de xocolate:
- 200 ml de nata
- 100 g de xocolate pur
Elaboració:
Posar en remull, en aigua freda, les fulles de gelatina.
Mesclar en un cassó la nata, la llet, el torró ben desfet i el sucre. Posar-ho al foc fins que comence a bullir, sense deixar de remenar.
Traure del foc i afegir la gelatina ben escorreguda. Remenar bé fins que estiga completament desfeta.
Repartir en gotets i en motles menuts per a la decoració.
Reservar a la nevera fins que qualle.
Reservar a la nevera fins que qualle.
Calfar la nata en un cassó al foc.
Traure del foc només comence a bullir i abocar-li el xocolate a trossos.
Remenar fins que quede totalment homogeni.
Remenar fins que quede totalment homogeni.
Traure els gotets de la nevera i repartir la crema de xocolate per damunt.
Desmotlar la decoració i posar-la damunt.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.
Desmotlar la decoració i posar-la damunt.
Reservar a la nevera fins el moment de servir.
Caram quina presentació!, realment una forma ben glamourosa d'aprofitar els torrons!, jajaja. Moltes gràcies per participar un cop més!
ResponEliminaUnes postres senzilles i amb ingredients molt saborosos... La decoració perfecta.Me l´apunto!!!! Una abraçada.
ResponEliminauna combinació deliciosa, com totes les de l'Alfons. Molt bona idea substituir la llet, per llet d'ametlla!
ResponEliminaQuina presentació més maca i quines fotos!!!
ResponEliminaConxita
http://alpotpetitcuina.blogspot.com.es/
bona pensada... segur que amb la llet d'ametlla ha quedat una panna cotta més lleugera ... ho tindré en compte per a la propera panna cotta que faci... taquests gotets 'han quedat "de luju" ;-))
ResponEliminagràcies per participar
una abraçada
T'han quedat uns gotets molt llaminers!! Crec que és molt bona la idea de fer servir la llet d'ametlla per la panna cotta, perquè així compensa el gust i la textura súper cremosa del torro, i la fa més lleugera. Una abraçada!.
ResponEliminaQuè bons!!!una abraçada!
ResponEliminahttp://aracuina.blogspot.com.es/
hace mucho tiempo que no te visitaba por unas cosas y otras, y como siempre me voy francamente maravillada.
ResponEliminaFeliz Año Nuevo.
cocinicadebenas.com