Per començar l'any vos porte una recepta de carn. La meva sogra la preparava moltes vegades el dia de cap d'any. A tots ens agradava molt, no és un menjar pesat, és fàcil i queda un plat molt vistós.
Ingredients:
Preparació:
Tallar la ceba a trossos menuts.
Ratllar les carlotes.
Rentar els espinacs i tallar-los a trossos. (Jo els he comprat ja nets i tallats, dels que venen en bosses).
Posar al foc una cassola amb oli d'olives.
Sofregir la ceba i la carlota, a foc mitja, fins que la ceba es veja transparent.
Incorporar els pinyons i les panses, coure uns minuts.
Afegir els espinacs i deixar coure uns minuts més.
Rectificar el punt de sal i reservar.
Preescalfar el forn a 200º.
Obrir els relloms, o demanar a la carnisseria que ens els preparen per a farcir.
Salpebrar pels dos costats.
Omplir amb el farcit.
- Tres relloms de porc.
- Una ceba
- 600 g. d'espinacs frescs
- Dues carlotes
- Un grapat de pinyons
- Un grapat de panses sense llavors
- Oli d'olives
- Un gotet de vi blanc
- Sal i pebre negre
Preparació:
Tallar la ceba a trossos menuts.
Ratllar les carlotes.
Rentar els espinacs i tallar-los a trossos. (Jo els he comprat ja nets i tallats, dels que venen en bosses).
Posar al foc una cassola amb oli d'olives.
Sofregir la ceba i la carlota, a foc mitja, fins que la ceba es veja transparent.
Incorporar els pinyons i les panses, coure uns minuts.
Afegir els espinacs i deixar coure uns minuts més.
Rectificar el punt de sal i reservar.
Preescalfar el forn a 200º.
Obrir els relloms, o demanar a la carnisseria que ens els preparen per a farcir.
Salpebrar pels dos costats.
Omplir amb el farcit.
Nugar-ho bé per tal que no es desmunten al coure.
Posar-los en una safata o cassola apropiada per anar al forn.
Regar amb el vi blanc i un poc d'oli.
Posar-los en una safata o cassola apropiada per anar al forn.
Regar amb el vi blanc i un poc d'oli.
Llàstima no haver vist abans la recepta. Me l'apunte per l'any que ve que es veu molt apetitosa i fàcil de fer!
ResponElimina