Aquest any m'he endarrerit un poc a l'hora de preparar els dolços de Nadal, però ací vos porte uns dels que he fet. Aquests cocotets els preparava Fina, una companya de treball. Són molt ràpids de preparar i a casa ens agraden molt.
Ingredients:
Ingredients:
- 150 g. de carabassa torrada
- 150 g. de sucre
- 200 g. de coco ratllat (més 50 g. per arrebossar)
- 3 rovells d'ou
Preparació:
Arrebossar-les amb més coco ratllat.
Posar-les dins de motles de paper per a cocotets damunt d'una llauna.
Coure'ls a 180º fins que estiguen lleugerament daurats (uns 10 minuts).
Carbassa i coco!! Molt bona combinació! Les hauré de tastar...encara que sigui per cap d' Any! Una abraçada i bones festes!
ResponEliminaGràcies per donar-nos a conéixer aquestos dolços i altres receptes, que ara en Nadal sempre s'agraeixen idees ràpides i sabroses per quedar compartir amb familiars i amics. Que passes molt bones festes amb els teus!!!
ResponEliminaA casa els fem semblant amb pastanaga. Amb carbassa han de quedar boníssims!
ResponEliminaQue tinguis un 2015 ple de felicitat!