Etiquetes

dimecres, 20 de maig del 2015

Casadielles de pasta de full.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgt1WmRhgcC_wSo4VEjML2zbVSZ4cDhIQ9XyGCOgXm2Ik2rfBemncBks2WiOhy7laP5VWsWgjJfT5EJcyZ5AHq6TZfnuCZ-6CriBunBNb4otPM6FQEY3zCxo464bPqjC2HWTY6rmfNnW7zQ/s1600/IMG-20141013-WA0022.jpg


Ha arribat el dia 20 i la nostra cita amb el repte "Del blog al plat" que proposa Mercè de "Destapant cassoles".
Aquest mes tinc el blog un poc abandonat però no podia faltar a aquesta convocatòria. En aquesta ocasió el blog triat ha estat "Cuinant a Canet", un blog molt complet per la seva varietat de receptes, tant dolces com salades. Jo he triat les Casadielles de pasta de full. Aquest dolç, típic d'Astúries, el vaig provar quan vaig estar allí de viatge i no m'imaginava que resultara tan fàcil de preparar.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:


  • Una làmina de pasta de full
  • 200 g. de nous pelades
  • 100 g. de sucre
  • 50 ml. d'anís dolç
  • Sucre glas per a empolsar

Preparació:
Preescalfar el forn a 180°.
Triturar les nous.
Afegir el sucre i remenar bé.
Incorporar l'anís i amassar fins aconseguir una pasta homogènia.

Tallar la pasta de full a petits rectangles (jo n'he fet 16).
Distribuir la pasta de nous per damunt.

Donar-los forma de canelons.
Coure al forn fins que estiguen daurats (de 15 a 20 minuts).

Empolsar amb abundant sucre glas.

Bon profit!




8 comentaris:

  1. caram quin pas a pas més complet!, t'han quedat uns pastissets preciosos i molt temptadors.... Gracies per participar!

    ResponElimina
  2. T'han quedat genials!! Un pas a pas per no perdre's

    Gràcies per participar
    Muas

    ResponElimina
  3. Amb el que a mi m'agraden les nous, no havia tastat cap dolç semblant, fet amb aquesta crema de nous. M' animaré a fer-les a casa, perquè qui es pot resistir a una recepta tan deliciosa i només amb 5 ingredients!! Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Què ben explicat!!! s'han de fer que fan molt bona pinta!!

    ResponElimina
  5. Amb aquest conjunt d´ingredients has aconsseguit unes postres estupendes!!!. Ens retrobem en el proper repte. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  6. Uf quina pinta, me'ls apunto, aquest farcit es veu de vici!!

    ResponElimina
  7. Molt bona tria! Jo també les vaig tastar a Oviedo i les vaig trobar boníssimes. Fetes a casa encara més bones!

    ResponElimina