La setmana passada vaig descobrir la llet de coco de la marca alpro, i l'he utilitzada per fer aquest dolç. Es tracta d'un flam a la vegada consistent i refrescant.
Ací teniu la recepta.
Ingredients:
- Un llauna gran de llet condensada
- Un litre de llet de coco
- 125 g. de coco ratllat
- 8 ous XL
- Caramel líquid
Preparació:
És millor preparar-lo un dia abans perquè estiga ben fresc.
Preescalfar el forn a 180º.
Batre els ous.
Afegir la llet condensada i la llet de coco.
Batre tot bé.
Incorporar el coco ratllat.
Caramelar un motle gran, o motles individuals.
Repartir la mescla pels motles.
Coure al forn durant uns 30 minuts si són motles individuals, o 45 minuts si es tracta d'un motle gran. També es pot coure al bany Maria, en aquest cas la cocció serà més lenta i el flam quedarà més fi, sense bombolletes.
Deixar refredar i reservar a la nevera.
Desmoblar i adornar al gust.
Bon profit!
Amb el que m'agrada el coco i gairebé no el cuino mai a casa! Però aquesta deliciosa de recepta de flam de coco, fará que m'estreni, segur! Una abraçada!
ResponEliminaUna recepta sensacional, el flam de coco a casa té l'èxit assegurat!
ResponEliminaNo he provat aquesta marca de llet de coco, la buscaré!
A casa també són fans dels flams, així que aquest s'ha de provar perquè fa molt bona pinta!
ResponElimina