Etiquetes

dijous, 19 de febrer del 2015

Llet fregida



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgt1WmRhgcC_wSo4VEjML2zbVSZ4cDhIQ9XyGCOgXm2Ik2rfBemncBks2WiOhy7laP5VWsWgjJfT5EJcyZ5AHq6TZfnuCZ-6CriBunBNb4otPM6FQEY3zCxo464bPqjC2HWTY6rmfNnW7zQ/s1600/IMG-20141013-WA0022.jpg
Aquest mes el blog escollit per al repte "DEL BLOG AL PLAT" ha estat: PA AMB TOMÀQUET
En aquest blog trobareu un poc de tot: aperitius, plats principals, dolços, masses, ..., un blog molt interessant. 
He escollit la recepta de la "Llet fregida". Havia sentit parlar d'aquest dolç però mai l'havia menjat i he aprofitat l'ocasió. Podria dir-vos que és com "les llesques amb ou (torrijas)" però al revés, la llet dins i el pa fora.
Ací teniu la recepta.
Ingredients:
Per a quallar la llet:
  • 500 ml de llet
  • 250 g. de llet condensada
  • Corfa d'una llima
  • Una branca de canyella
  • 75 g de MAIZENA
Per arrebossar:
  • Farina
  • Ou batut
  • Oli d'olives
  • Sucre i canyella
Preparació:
Desfer la Maizena en un got amb uns 150 ml de llet. Reservar.
Posar la resta de la llet amb la llet condensada, la corfa de llima i la branca de canyella en un cassó al foc.
Quan comence a bullir, retirar del foc i colar-ho.
Afegir la Maizena desfeta i tornar al foc. Coure a foc mitjà, sense deixar de remenar, fins que qualle.
Abocar en una safata. (Jo li he posat un paper film baix, per poder desmotlar amb facilitat desprès).

Deixar refredar. Es pot preparar el dia d'abans i fregir-la al dia següent.
Desmotlar i tallar a porcions.
Arrebossar amb farina i ou batut.
Fregir en abundant oli calent fins que quede daurat.
Posar sobre paper absorbent.
Arrebossar amb sucre i canyella.
Podeu acompanyar-ho de gelat o alguna fruita.
Bon profit!

9 comentaris:

  1. Quina bona pinta, me l'apunto que encara no l'he feta mai!!

    ResponElimina
  2. Jo tampoc l'he fet mai!, te l'agafo!, i la definició que en fas de que és com les coques de Sta Teresa però a l'inrevés és molt aclaridora i definitiva!!!, jajaja. Unes fotos precioses, per cert...Gràcies per participar!!!

    ResponElimina
  3. T'ha quedat molt bé, i segur que bona, a veure si provo de fer-ne, no n'he fet mai!! T'he conegut per a aquesta convocatòria, dono un tom pel blog! Bon cap de setmana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també he conegut molts blogs nous i molt interessants amb aquesr repte. Per cert el teu romanesco molt bo!
      Una abraçada

      Elimina
  4. T'ha quedat molt bono la recepta!! gràcies per participar!!!
    Petonets

    ResponElimina
  5. T'ha quedat molt bono la recepta!! gràcies per participar!!!
    Petonets

    ResponElimina
  6. Molt bona tria, aquest repte serveix per això, per descobrir noves receptes i nous blogs.

    ResponElimina
  7. Una recepta molt ben triada!! aquestes postres han de saber estupendes. Una abraçada!!!

    ResponElimina
  8. Quina bona pinta!!! mira q és una recepta de tota la vida q encara no he provat...m'apunto la teva proposta a la llista. Gràcies!

    ResponElimina