El d'avuí és un d'eixos pastissos que fem per aprofitar alguna cosa que tenim rodant pel rebost de casa i no sabem mai que fer amb ella. És el cas d'aquest pot de puré de poma, que porta mesos passant d'un costat a l'altre i ningú li fa cas. Farta ja de vore'l, m'he decidit a donar-li utilitat i la veritat és que el resultat ha estat molt bo, ha durat dos berenars.
Anem amb la recepta:
Ingredients:
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Folrar un motle amb paper de forn.
Batre els ous amb el sucre.
Afegir l'oli i el puré de poma. Mesclar bé.
Incorporar la farina, l'ametla molta i el sobre de llevat. Batre tot i abocar-ho al motle.
Pelar i tallar les dues pomes.
Col·locar-les per damunt.
Barrejar un bon grapat de sucre amb un pessic de canyella i repartir-ho per damunt.
Coure al forn durant uns 45 minuts.
Ingredients:
- 1 pot (aprox. 250 g.) de puré de poma. Pot ser compota.
- 4 ous
- 250 g. de sucre
- 125 g. d'ametla molta
- 250 g de farina
- 1 got d'oli (200 ml.)
- 1 sobre de llevat Royal
- 2 pomes
- sucre i canyella
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Folrar un motle amb paper de forn.
Batre els ous amb el sucre.
Afegir l'oli i el puré de poma. Mesclar bé.
Incorporar la farina, l'ametla molta i el sobre de llevat. Batre tot i abocar-ho al motle.
Pelar i tallar les dues pomes.
Col·locar-les per damunt.
Barrejar un bon grapat de sucre amb un pessic de canyella i repartir-ho per damunt.
Coure al forn durant uns 45 minuts.
Deixar refredar en el motle i després desmotlar-lo.
Els pastissos de poma i de formatge són els meus preferits!! I aquest té una pinta impressionant! Passa directa a la llista de receptes de pastís de poma per fer ja!! quina gana que m'has fet venir amb aquesta delícia! Una abraçada!
ResponElimina