Aquest mes, la proposta per al repte "DEL BLOG AL PLAT" és el blog "CRIJOARMAEL", un blog desconegut per a mi fins ara i que m'ha semblat molt interessant. Té moltes receptes de tot tipus, i ha estat realment difícil escollir-ne una. He triat els Xupa-xups de formatge, es tracta d'un aperitiu molt apropiat per als dies de Nadal que s'acosten. He canviat la melmelada de maduixa per tomaca, és la que tenia (i la que més m'agrada també).
Ací teniu la recepta.
Ingredients:
Pelar el formatge de cabra. Tan sols s'ha de traure la pell més dura, amb l'ajuda d'un pelador de creïlles per exemple.
Afegir una cullerada de formatge d'untar i un altra de melmelada de tomaca.
- Un "rulo" de formatge de cabra (200g.)
- Una cullerada de formatge d'untar (Philadelphia)
- Una cullerada de melmelada de tomaca.
- 75 g. de nous
Pelar el formatge de cabra. Tan sols s'ha de traure la pell més dura, amb l'ajuda d'un pelador de creïlles per exemple.
Afegir una cullerada de formatge d'untar i un altra de melmelada de tomaca.
Mesclar-ho tot.
Picar les nous.
Fer borletes amb l'ajuda de dues culleres i arrebossar-les en les nous picades.
Deixar-les a la nevera fins el moment de servir-les.
Bon profit!
APORTACIÓ BEN APROPIADA PER A NADALS!, GRÀCIES PER PARTICIPAR!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar, entre tots hem feu recordar receptes que teni oblidades!!! M'encanta la versió amb melmelada de tomàquet!
ResponEliminaSí que és una bona idea pels aperitius nadalencs. Ja prenc nota ! Bones festes!
ResponEliminaUn aperitiu ben original.
ResponEliminaPetons
Conxita
Un aperitiu ideal de cara el Nadal. I per mi, també millor amb la melmelada de tomàquet ;)
ResponElimina