Etiquetes

diumenge, 30 de novembre del 2014

Flam de crema de castanyes

Hui vos porte un altre flam. Aquest, fet al forn amb llet, ous, sucre i un producte de temporada: les castanyes.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
  • 8 ous (L)
  • 200 g. de sucre
  • 750 ml. de llet
  • Caramel líquid
  • Un pot de crema de castanyes

Preparació:
Preescalfar el forn a 180°.
Omplir la safata del forn amb aigua.
Caramelitzar dotze motles individuals, o un motle gran.
Batre els ous amb el sucre.
Afegir la crema de castanyes i mesclar.
Incorporar la llet. Batre tot junt.
Repartir la mescla en els motles.
Posar els motles dins la safata del forn plena d'aigua.
Coure durant uns 30 minuts.
Traure del forn, deixar refredar i guardar a la nevera.
Servir fred, adornat amb el que més ens agrade.
Bon profit!


2 comentaris:

  1. Quina bona pinta! No he tastat mai les castanyes si no són cuites al forn! Amb aquesta recepta tan deliciosa potser si m'animo a fer-les en flam.Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina
  2. Amb el gustet de la crema ha de quedar molt més bo, i segur que molt més cremós.

    ResponElimina