Els pastissets de mida són molt apropiats per a qualsevol moment del dia: esmorzar, dinar, berenar, sopar, ... Els vaig preparar per al sopar del dia de reis. Amb els pastissets, una truita de creïlles, un poc d'embotit, i el tortell per a les postres... vam sopar de meravella.
La recepta ens la va donar Rosa Sànchez (a ella sempre li han quedat molt ben fets i boníssims), i la tenia a la meva llibreta de Receptes que no es poden perdre. La meva germana en fa molt sovint però jo... és la primera vegada que els prepare.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
La recepta ens la va donar Rosa Sànchez (a ella sempre li han quedat molt ben fets i boníssims), i la tenia a la meva llibreta de Receptes que no es poden perdre. La meva germana en fa molt sovint però jo... és la primera vegada que els prepare.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
- Un got (250 ml) de cervessa (amb alcohol i a temperatura ambient)
- Un got (250 ml) d'oli de girasol
- Un pessic de sal
- La farina que admeta (500 g)
- Dues cullerades de Maizena
- El farcit que més vos agrade (jo he posat ceba, pèsols, tonyina i ou dur)
- Un ou
Preparació:
Posar en un recipient la cervessa, l'oli, la sal i la farina.
Amassar fins aconseguir una massa uniforme.
Tapar i deixar reposar durant una hora aproximadament.
Afegir la Maizena i amassar de nou, fins que quede totalment integrada.
Calfar el forn a 180º (calor dalt i baix amb aire).Fer borletes d'uns 40 g aproximadament i fer coquetes amb elles.
Doblar i fer una voreta, amb els dits o amb una forqueta.
Untar els pastissos amb ou batut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada