Ingredients:
- 6 ous
- 500 g. de sucre
- 500 ml. de suc de taronja
- 50 ml. d'oli de girasol
- 250 g. d'ametla molta
- 400 g. de farina (la recepta original en portava sols 250 g., però queda molt prima i humida, per al meu gust, així té més consistència)
- 2 sobres de llevat Royal
Preparació:
Preescalfar el forn a 200º.
Folrar una llauna amb paper de forn.
Mesclar la farina, l'ametla i el llevat.
Separar les clares dels rovells i muntar-les a punt de neu.
Afegir el sucre, els rovells, l'oli i el suc de taronja, sense deixar de batre.
Incorporar-ho a les farines i remenar bé.
Abocar tota la mescla a la llauna.
Posar al forn i baixar la temperatura a 180º.
Coure durant uns 35 minuts (ja sabeu que cada forn és un món i el temps o la temperatura pot variar en cada cas).
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada