Etiquetes

dissabte, 4 de maig del 2013

Coca de taronja.

Ací vos deixe una "coca en llanda" de taronja i ametla. Aquesta vegada no li he afegit res per damunt, però li podeu incorporar panses, xocolate, ... el que més vos agrade.
Ingredients:

  • 6 ous
  • 500 g. de sucre
  • 500 ml. de suc de taronja
  • 50 ml. d'oli de girasol
  • 250 g. d'ametla molta
  • 400 g. de farina (la recepta original en portava sols 250 g., però queda molt prima i humida, per al meu gust, així té més consistència)
  • 2 sobres de llevat Royal

Preparació:
Preescalfar el forn a 200º.
Folrar una llauna amb paper de forn.
Mesclar la farina, l'ametla i el llevat.
Separar les clares dels rovells i muntar-les a punt de neu.
Afegir el sucre, els rovells, l'oli i el suc de taronja, sense deixar de batre.
Incorporar-ho a les farines i remenar bé.
Abocar tota la mescla a la llauna.
Posar al forn i baixar la temperatura a 180º.
Coure durant uns 35 minuts (ja sabeu que cada forn és un món i el temps o la temperatura pot variar en cada cas).


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada