Sí, sí, exprés. Fàcil, fàcil, facilíssim, i ràpid, ràpid, rapidíssim. Així és aquest pastís, molt ràpid i fàcil de preparar, no necessita cap tipus de cocció. Un dolç cruixent de xocolate que sembla els famosos "Huesitos".
Fa uns mesos, el meu company Vicent Ribes el va dur a l'escola per celebrar el seu aniversari, l'havia preparat la seua dona, Pilar, i va estar tot un èxit. Immediatament totes li vam demanar la recepta, i jo li vaig prometre que el publicaria al blog. Així que... ací el teniu.
Ingredients:
- 12 neules (Abans sols es trobaven al supermercat Mas y Mas, però ara ja en venen a Mercadona també. Al paquet en van 24, hi ha per a dos pastissos)
- Un pot de Nutella (400 g.)
- Crocant d'ametla (jo l'he posat d'avellana)
Preparació:
Posar el pot de Nutella en un lloc càlid, perquè la crema no estiga massa dura i es puga untar bé. Jo l'he posat dins d'un recipient amb aigua calenta.
Posar una neula sobre el plat on el servirem i untar per damunt una cullerada de Nutella.
Repetir aquest procediment fins a dotze vegades.
Cobrir tot el pastís amb Nutella.
Empolsar amb el crocant.
Guardar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
M'encanta!!! És de les receptes que m'agraden: senzilla, vistosa, original i molt bona!
ResponEliminaApuntada, directe als pendents.
No he comprat mai aquestes neules, però si dius que ara són fàcils de trobar, no trigaré gens a fer-lo ;)