Etiquetes

diumenge, 1 de setembre del 2013

Coca de botifarra amb melmelada de tomaca

Havia sentit parlar d'una coca amb melmelada de tomaca i botifarra molt bona. No sé exactament cóm s'havia de fer, però aquesta que vaig preparar el dissabte passat va agradar molt. El millor de tot és que es prepara ràpidament. Ací vos deixe la recepta.
Ingredients:

  • Una làmina de pasta de full de 250 g.
  • Dues botifarres de ceba
  • Tres cullerades de melmelada de tomaca
  • Un grapat de pinyons

Preparació:
Preescalfar el forn a 200º.
Estendre la pasta de full i tallar-la a porcions.

Repartir una fina capa de melmelada per damunt.
Obrir les botifarres...
... i esclafar la pasta de dins.
Repartir-ho per damunt de la melmelada.
Posar uns pinyons.
Coure al forn uns 20 minuts.
Bon profit!

2 comentaris:

  1. Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
    UNa recepta sensacional i ben bona!

    ResponElimina
  2. Menuda pinta tiene la coca!!! La mermelada le debe dar un sabor delicioso.

    Besitos,

    ResponElimina