Els pits de pollastre es poden farcir de moltes maneres: verdures, formatge, pernil,... Jo he aprofitat el que tenia per la nevera i ... ací vos deixe el resultat.
Ingredients:
- 2 pits de pollastre sense os i oberts (pel carnisser-a o per vosaltres mateixos)
- Unes tallades fines de pernil
- 300 g d'espinacs
- Unes cullerades de formatge cremós (o qualsevol que vos agrade, el meu era una crema de parmesà)
- Una ceba
- Un o dos alls porros
- Un grapat d'alls tendres
- 50 ml. d'oli d'olives
- 50 ml. de vi blanc
- Sal i pebre
Preparació:
Bullir els espinacs 5 minuts en aigua amb sal. Escórrer i reservar.
Preescalfar el forn a 200º.
Estendre els pits de pollastre formant un rectangle.
Salpebrar lleugerament.
Col.locar el pernil per damunt.
Repartir els espinacs pel centre.
Distribuir el formatge per damunt dels espinacs. Si opteu per un formatge més sòlid, a tallades per exemple, convindria posar-lo baix dels espinacs, es podrà enrotllar millor.
Formar un braç. Nugar-ho bé.
Tallar les verdures i fer un llit amb elles sobre una placa de forn.
Posar la carn damunt.
Salpebrar tot.
Regar amb el vi i l'oli.
Coure al forn durant uns 40 minuts.
Ja tenim un segon plat.
Bon profit!
M'encanten els farcits a base de verdures, fan el plat molt més lleuger.
ResponEliminaUn guisat sensacional per un dinar de diumenge!
Tiene una pinta estupenda , la voy a hacer.
ResponElimina