Aquest pastís l'he fet sempre amb carxofes i alls porros, però hui he decidit posar-li tot el que he trobat per dins la nevera. Admet qualsevol tipus de verdura que li vulgueu posar (carxofes, xampinyons, ceba, carabassí, alls tendres, espinacs...)
Ací vos deixe la recepta tal i com l'he preparada esta vegada:
Ingredients:
Una làmina de pasta de full.
2 cullerades d'oli d'olives
sal
4 carxofes
3 o 4 alls tendres
un carabassí
200g de xampinyons
200g de pernil picat
4 ous
1 pot de llet evaporada IDEAL
Preparació:
Posar paper de forn sobre un motle i estendre la pasta de full. Retallar la que sobra.
Pelar les carxofes i els alls tendres i tallar-ho tot a trossos menuts. En una paella posar l'oli, les carxofes, els alls i un pessic de sal (no molta, el pernil ja porta sal i no convé que quede massa salat) i cobrir-ho tot amb aigua.
Coure fins que s'evapore l'aigua.
Tallar el carabassí i els xampinyons a trossos menuts i afegir-los a la paella quan ja no quede quasi aigua.
Sofregir un poc i abocar el pernil. Coure tot junt uns minuts.
En un recipient batre els ous i la llet evaporada.
Afegir-li la verdura cuita amb el pernil i remenar tot junt.
Abocar la mescla al motle que havíem preparat amb la pasta de full i...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada