Tenia al rebost uns moniatos... Què podria fer amb ells? Si foren una carabassa... faria una coca.
I per què no de moniato? Així que vaig aprofitar la recepta de la coca de carabassa i amb uns poquets canvis ja tenim una coca diferent. No ha quedat gens malament, més consistent que la de carabassa.
Ací vos deixe la recepta tal i com la vaig fer.
Ingredients:
- 500g de moniato torrat
- 250g de farina d'espelta blanca
- 250g de farina d'espelta integral
- 500g de sucre moreno
- 4 ous
- 1 got d'oli
- 1 sobre de Royal
- 4 parelles de llimonades
- ratlladura d'una llima
- canella i sucre
- pinyons, panses i nous
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Preparar una llauna per coure la coca, folrar-la amb paper de forn.
Separar les clares i montar-les a punt de neu.
Afegir i anar mesclant el sucre, els rovells, l'oli, la farina, la ratlladura de llima, les llimonades i el sobre de Royal.
Abocar la mescla a la llauna que tenim preparada.
Escampar per damunt les panses, els pinyons i els nous. Posar canella i sucre per tota la coca.
Coure al forn uns 30 o 35 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada