Etiquetes

diumenge, 1 d’abril del 2012

Coca de moniato.

















Tenia al rebost uns moniatos... Què podria fer amb ells? Si foren una carabassa... faria una coca.
I per què no de moniato? Així que vaig aprofitar la recepta de la coca de carabassa i amb uns poquets canvis ja tenim una coca diferent. No ha quedat gens malament, més consistent que la de carabassa.
Ací vos deixe la recepta  tal i com la vaig fer.

Ingredients:

  • 500g de moniato torrat
  • 250g de farina d'espelta blanca
  • 250g de farina d'espelta integral
  • 500g de sucre moreno
  • 4 ous
  • 1 got d'oli
  • 1 sobre de Royal
  • 4 parelles de llimonades
  • ratlladura d'una llima
  • canella i sucre
  • pinyons, panses i nous


Preparació:

Preescalfar el forn a 180º.
Preparar una llauna per coure la coca, folrar-la amb paper de forn.
Separar les clares i montar-les a punt de neu.
Afegir i anar mesclant el sucre, els rovells, l'oli, la farina, la ratlladura de llima, les llimonades i el sobre de Royal.
Abocar la mescla a la llauna que tenim preparada.
Escampar per damunt les panses, els pinyons i els nous. Posar canella i sucre per tota la coca.
Coure al forn uns 30 o 35 minuts.
Bon profit!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada