La recepta original duia "llengües de gat" al fons, però aquesta vegada he decidit no posar-les i incloure torró. No ha quedat gens embafós, a pesar del torró, el sabor a llima continua dominant.
S'ha de preparar el dia d'abans, inclús el podeu preparar i tindre'l congelat, tan sols cal traure'l del congelador unes hores abans de menjar-lo.
Ací vos deixe la recepta tal i com l'he feta:
Ingredients:
- 2 gots d'aigua (500 ml.)
- 1 pot de llet IDEAL
- 1 llima: la ratlladura i el suc
- 2 paquets de gelatina de llima
- 8 cullerades de sucre (200 g.)
- 1 pastilla de torró de Xixona
- caramel líquid per al motle
Posar al foc un got d'aigua, el sucre, el suc i la ratlladura de llima.
Quan comence a bullir traure del foc i abocar la gelatina.
Remenar fins que quede ben dissolta.
Triturar el torró amb l'altre got d'aigua i afegir-lo a la mescla anterior
Mesclar bé i reservar fins que agafe temperatura ambient.
Mentrestant muntar la llet IDEAL (ha d'estar ben freda, deixar-la un dia abans a la nevera). No queda tan consistent com la nata però sí augmenta molt el seu volum.
Afegir-li la barreja de gelatina i torró i mesclar-ho tot bé.
Caramelar un motle i abocar-li damunt la mescla.
Deixar al congelador al menys una nit.
Traure unes hores abans de menjar-lo i deixar que es descongele.
Traure del motle, decorar i servir.
Bon profit!
Jo he fet ésta recepta, i es fantástica está bonísima, gracies Julia per compartir en mosatros els teus secrets de rebost, receptes de tota la vida e innovadores. GRACIES
ResponElimina