Al blog de lolacocina.com el vaig trobar, així que ací vos deixe com el vaig fer.
Ingredients:
- 250 g. de mantega a temperatura ambient.
- 1 cafè fort (30 ml)
- 140 g de sucre
- 2 ous + 2 rovells
- 300 g de galetes tostades
- 1 got de llet + 1 café
- un xorret de brandy
- ametles picades i fideus de xocolate per decorar
Fer un cafè fort i deixar que vaja agafant temperatura ambient.
Posar el sucre a la batedora. (Si el feu amb la Thermomix, el podeu fer molt fi per tal que no es note el granet, si no, podeu gastar sucre glass, o dissoldre´l amb el cafè).
Afegir a la batedora els ous i els rovells. Batre uns minuts amb el sucre.
Anar abocant el cafè (que no estiga calent) i continuar batent.
Posar la mantega, seguir batent sense parar fins que la moca quede molt fina.
Deixar la crema a la nevera uns 15 minuts.
Mesclar un got de llet amb l'altre cafè i el xorret de brandy,
Mullar una capa de galetes i col.locar-les sobre un plat o font de servir.
Posar una capa de moca per damunt.
Repetir una capa de galetes i una de moca fins que l'acabem.
Decorar amb els fideus de xocolate i l'ametla.
Deixar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada