Etiquetes

dimarts, 3 de juliol del 2012

Gelat de xocolate


Encara que el xocolate m'agrada molt (pense que és l'ingredient estrella de la rebosteria), el gelat d'aquest sabor no és el meu preferit, per no dir que mai el menge, a no ser que l'acompanye un altre. Però he de reconèixer que, per als qui sí els agrada, ha quedat molt bo, amb un sabor intens de xocolate pur.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
  • 500 g. de nata (mínim 35% de matèria grassa)
  • 75 g. de sucre
  • 200g. de xocolate pur (+70%)
  • 100 g. de gotes de xocolate.
Preparació:
Posar la nata i el sucre dins d'un cassó al foc.
Anar remenant fins que comence a bullir.
Traure del foc i afegir el xocolate a trossos.
Menejar fins que quede tot desfet.
Deixar que es gele i posar a la nevera fins el dia següent.
Muntar la mescla amb la batedora.
(Si l'heu de fer amb la Thermomix:
- Posar la nata i el sucre i programar 6 minuts a 90º, velocitat 2.
- Afegir el xocolate a trossos i programar 30 segons a velocitat 3.
- Deixar a la nevera un mínim de 12 hores.
- Col.locar la papallona i posar la crema dins del got, programar velocitat 3, fins que estiga muntada.)
Afegir les gotes de xocolate i mesclar-ho tot bé.
Deixar al congelador fins el moment de servir.
Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada