Ingredients:
- 250 g. de galetes de canyella (Napolitanas)
- 70 g. de mantega
- 600 g. de nata per a muntar
- 200 ml. de llet sencera
- 1 branca de canyella
- la pell d'una llima
- 5 fulles de gelatina
- 380 g. de llet condensada (un pot menut)
- 5 clares d'ou
- la ratlladura d'una llima
- canyella en pols.
Triturar les galetes, fondre la mantega i barrejar-ho tot junt.
Posar-ho a la base d'un motle desmotllable, repartir i apretar bé per tota la base. Guardar a la nevera mentre preparem la mousse.
Muntar la nata i reservar-la a la nevera.
Posar a remull, en aigua freda, les fulles de gelatina.
Bullir la llet amb la pell de llima i la branca de canyella.
Retirar la pell de llima i la canyella.
Escórrer la gelatina i desfer-la en la llet, encara calenta.
Afegir la llet condensada i dissoldre tot.
Deixar que agafe temperatura ambient.
Muntar les clares a punt de neu.
Incorporar-les a la barreja anterior. Afegir també una culleradeta de canyella i la ratlladura de llima. Mesclar-ho tot.
Afegir la nata i barrejar amb moviments envolvents.
Abocar al motle i deixar a la nevera, al menys 6 hores. El podeu congelar i traure'l unes hores abans de servir.
Quan estiga quallat empolsar amb canyella i decorar al gust.
Servir ben fresc.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada