Etiquetes

dissabte, 29 de setembre del 2012

Coca de pinyons i cabell d'àngel


 Normalment a la gent que li agrada el cabell d'àngel li sol agradar molt, i a qui no li agrada no li agrada gens. A mi és de les coses que més m'agraden, així que... ací teniu una recepta molt fàcil amb aquest ingredient.
Ingredients:
  • 2 plaques de pasta de full (hojaldre)
  • 1 pot (500g.) de cabell d'àngel
  • 1 ou
  • 1 grapat de pinyons
  • 3 o 4 cullerades de sucre (jo l'he posat moreno)
  • 1 culleradeta de canyella
Preparació:
Preescalfar el forn a 220º.
Posar paper de forn damunt d'una llanda.
Estendre una de les plaques de pasta damunt del paper de forn.
Repartir el cabell d'àngel per damunt de tota la pasta.
Posar l'altra placa de pasta damunt del cabell d'àngel.
Tallar amb un ganivet les porcions de la mesura que es desitge.
Untar per damunt amb l'ou batut.
Repartir els pinyons per damunt.
Mesclar la canyella amb el sucre i empolsar tota la coca.
Coure al forn uns 15 minuts.
Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada