Ja havia comentat en alguna ocasió que acostume a guardar les receptes amb el nom de la persona que me les dóna, així la identifique ràpidament. Va ser la meva companya Salomé qui em va passar la recepta d'aquesta coca de poma, una de les que més èxit té. La veritat és que està boníssima i a casa no es cansen mai de menjar-ne. Hui no he arribat a temps de fotografiar-la sencera, he entrat a la cuina i he pillat a Andrés i Andreu, pare i fill, tallant-se un tros de coca per berenar. Així que... si m'encante no vos puc mostrar ni les molles. Ací vos deixe la recepta:
Ingredients:
- 6 ous
- 2 gots de sucre
- 2 gots de farina
- ratlladura de llima
- 1 got d'oli de girassol
- Un sobre de llevat Royal
- Una poma i una pera.
- Nous, panses, ametles, ...
- Sucre i canyella
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Folrar una llauna amb paper de forn.
Separar les clares dels rovells i muntar-les a punt de neu.
Afegir, sense parar de batre, el sucre, els rovells, l'oli, la farina, la ratlladura i el llevat.
Abocar la mescla a la llauna folrada amb paper.
Pelar la poma i la pera, tallar-les a trossos i repartir-les per damunt de la coca.
Col.locar nous, panses, ametla laminada, ... per damunt.
Empolsar amb sucre i canyella.
Coure al forn durant uns 30 o 35 minuts aproximadament.
Bon profit!
Adios a la dieta,te copio la receta !!!
ResponElimina