Ací vos deixe la recepta:
Ingredients per a la massa (5 o 6 coques):
- El suc de mitja taronja + aigua fins arribar a 300 ml.
- Dos cullerades d'oli d'olives
- 50 g. de llevat fresc
- 500 g. de farina de força
- Una culleradeta de sal
Preparació:
Desfer el llevat en els líquids tèbis (40º aproximadament)
Afegir la farina i la sal (És important posar la sal al final, si la poseu amb el llevat la massa no pujarà).
Amassar i formar una bola.
Tapar i deixar a un lloc càlid fins que doble el volum.
[Thermomix: Posar dins la màquina el suc de taronja, l'aigua, l'oli i el llevat.
Programar 2', T. 37º, vel. 2.
Afegir la farina i la sal.
Mesclar 15", vel. 6, i amassar 2', vel. espiga.
Deixar reposar la massa, fins que isca pel bocal, de 30' a 40']
Fer boles de 150 g per a les coques menudes, i de 300 g. per a les grans.
Amb la mà untada amb oli donar-li forma a les coques.
Omplir amb el recapte.
Coure a 180º - 200º (depén del forn), durant uns 20' o 30'.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada