Continuem amb els dolcets de Nadal. Hui li toca el torn als meus preferits: els "anouets".
Els meus fills els van preparar com a taller de Nadal a l'escola, quan anaven a primer d'infantil. Van dur la recepta a casa i, des d'aquell any, no he deixat de fer-los cada Nadal.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
- 500 g. de farina d'ametla
- 500 g. de sucre glas
- 4 rovells d'ou
- 1 moniato torrat
- 500 g. de nous pelades
- Sucre glas per arrebossar
Preparació:
Mesclar l'ametla amb el sucre.
Mesclar l'ametla amb el sucre.
Afegir els rovells i el moniato pelat.
Amassar-ho tot bé.
Incorporar les nous trossejades.
Fer boletes. (La massa resulta un poc apegalosa, no convé manipular-la massa).
Posar-los sobre una llauna folrada amb paper de forn.
Posar-los sobre una llauna folrada amb paper de forn.
Preescalfar el forn a 180º (calor dalt i baix).
Coure uns 10 minuts.
Deixar refredar en la llauna.Coure uns 10 minuts.
Una vegada freds empolsar amb abundant sucre glas.
Bon profit!
Em recorden una miica els panellets, oi?
ResponEliminaUns dolços boníssims que tenen l'èxit assegurat a la sobretaula de Nadal.