Ací teniu la recepta:
Ingredients:
- 500 g. d'ametla molta (no massa fina)
- 350 g. de sucre
- 1 ou (2 si són menuts)
- 2 rovells
- 350 g. de cabell d'àngel
- ratlladura d'una llima
Preparació:
Mesclar l'ametla amb el sucre i la ratlladura de llima.
Batre l'ou i els rovells i afegir-los.
Mesclar-ho tot bé.
Incorporar el cabell d'àngel.
Amassar fins que quede integrat.
Posar la massa dins d'una mànega pastissera amb una boca ampla...
... i fer muntonets sobre una llauna folrada amb paper de forn.
També podem fer els cordialets a mà i donar-los forma de muntanya.
Preescalfar el forn a 200º i coure'ls de 5 a 10 minuts, fins que queden daurats.
Deixar refredar en la mateixa llauna.
Bon profit!
No coneixia aquest dolços, i em semblen sensacionals!
ResponEliminaUna barreja de panellets i pastissets, han de ser de vici total.
QUE BO!!! HO FARÉ A NADAL... ÉS SUPERFÀCIL!!!
ResponEliminaQue fácil , lo haré esta seman . Me gusta mucho todo lo que pones lo explicas muy bien
ResponElimina