Desprès de tant de temps, torne amb uns cupcakes deliciosos i gens complicats de fer. Aquest estiu la meva neboda Helena em va demanar que els preparara però no vam trobar els bombons Ferrero Rocher, a l'estiu els retiren del mercat. Podeu fer-los amb el bombó dins o fora, de les dues formes queden boníssims.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
Ingredients:
- 2 ous
- 100 ml d'oli de girasol
- 120 g de sucre moreno
- 120 ml de nata (35% MG)
- 20 g de mel (una cullerada)
- 120 g de farina
- 35 g de cacau en pols sense sucre (VALOR)
- Una cullereta de llevat en pols (ROYAL)
- 1/2 cullereta de bicarbonat sòdic
- 40 g d'avellanes torrades i pelades (sense sal)
- 12 bombons Ferrero Rocher
- 12 càpsules de paper per a cupcakes
Cobertura:
Preparació:
Calfar el forn a 170º (Dalt i baix amb aire)
Triturar les avellanes i reservar.
Posar en un recipient els ous, l'oli, el sucre, la nata i la mel. Batre amb la batedora.
Mesclar la farina amb el cacau, el llevat i el bicarbonat en un altre recipient. Tamisar tot i incorporar-ho a la mescla anterior.
Afegir les avellanes triturades. Mesclar tot amb una pala o llengua pastissera, no ho feu amb la batedora.
Col·locar les càpsules en una safata per a coure magdalenes.
Posar una cullerada de la mescla i un bombó en cada càpsula (si heu decidit fer-los amb el bombó dins).
- 200 g de mantega a temperatura ambient
- 200 g de sucre glas
- 150 g de xocolate pur
- 2 cullerades de NUTELLA
Preparació:
Calfar el forn a 170º (Dalt i baix amb aire)
Triturar les avellanes i reservar.
Posar en un recipient els ous, l'oli, el sucre, la nata i la mel. Batre amb la batedora.
Mesclar la farina amb el cacau, el llevat i el bicarbonat en un altre recipient. Tamisar tot i incorporar-ho a la mescla anterior.
Afegir les avellanes triturades. Mesclar tot amb una pala o llengua pastissera, no ho feu amb la batedora.
Col·locar les càpsules en una safata per a coure magdalenes.
Posar una cullerada de la mescla i un bombó en cada càpsula (si heu decidit fer-los amb el bombó dins).
Repartir la resta de la mescla per damunt.
Coure al forn durant uns 20 minuts.
Mentrestant prepararem la cobertura:
Fondre el xocolate al bany Maria o al microones i reservar.
Posar el sucre i la mantega en un recipient i batre amb la batedora de varetes.
Incorporar la NUTELLA i el xocolate i seguir batent fins aconseguir una crema homogènia.
Posar la crema dins d'una mànega pastissera amb una boquera i guardar-la a la nevera.
Traure els cupcakes del forn i deixar que es refreden.
Jo els deixe sobre paper absorbent perquè perden l'excés d'oli.
Decorar els cupcakes amb la crema (i el bombó, si no l'heu posat dins) i reservar a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada