Etiquetes

divendres, 16 de març del 2012

Falles al Castell - Tarta Nutella

Hui hem cremat la falla a l'escola.Tot i les retallades que estem patint, tant alumnes com professorat han intentat passar-ho el millor possible.
Com cada any les mestres noves han fet de falleres:

I les no tan noves també:


PER UNA EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT
Xelo, la cuinera, ens ha fet una fideuà bonííííssima:
 

 I jo... he aprofitat per fer aquest pastís del blog chocolate y pimienta, totalment per als xocoaddictes.





També ha resultat ser un pastís reivindicatiu:








No n'ha sobrat ni una miqueta, ací estan Maite i Batiste amb l'últim tros:

No, si a mi no m'agrada massa el xocolate, és per no fer un lleig!

Vos deixe la recepta:
Ingredients:
  • 6 ous XL (per separat els rovells de les clares)
  • Un pessic de sal.
  • 125g. de mantega a temperatura ambient.
  • Un pot de Nutella (400g.)
  • Una cullerada de ron.
  • 100g. d'avellanes triturades.
  • 100g. de xocolate negre derretit.
Per al "icing":
  • 100g. d'avellanes.
  • 125ml. de nata.
  • 1 cullerada de ron.
  • 125g. de xocolate negre.

Preparació:
Preescalfar el forn a 180º C.
En un bol gran batre les clares amb el pessic de sal; han de quedar escumoses però no massa dures.
En un altre recipient batre la mantega i la Nutella, afegir els rovells i les avellanes. Incorporar el xocolate i mesclar-ho tot. A poc a poc afegir les clares.
Posar la mescla dins d'un motle i coure-ho al forn uns 40 minuts.
Deixar que es refrede una vegada l'hem tret del forn.
Preparar el "icing" de la següent manera:
Posar a coure la nata amb el ron. Quan comence a bollir traure-la i afegir el xocolate a trocets, menejar fins desfer-lo i deixar que es gele un poc.
Traure el pastís del motle i posar-li el "icing" per damunt. Adornar amb les avellanes.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada