Etiquetes

diumenge, 25 de març del 2012

Tapa de botifarra i ou de guatla.




Aquesta recepta la vaig traure del llibre Cocina para 2 dels cuiners: Enrique Fleischmann, Bruno Oteiza i Ramón Roteta. Aquesta en concret és de Bruno Oteiza. La recepta original no és exàctament igual, porta un caldo de fesols i cansalada per damunt.
Ací vos pose com la vaig fer jo.

Ingredients (per a 9 o 10 unitats):
  • 1 poma verda.
  • 3 botifarres de ceba.
  • ous de guatla.
  • oli d'olives.
  • sal.
  • pebre.
  • galetes crackers.

Elaboració:


Pelar i tallar la poma a trocets molt xicotets.
En una paella coure-la amb unes gotes d'oli.
Quan estiga blaneta afegir les botifarres sense el budell.
Coure-ho tot junt, remenant fins que quede una pasta homogènia.
Afegir sal i pebre al gust.
Posar damunt de cada cracker un muntonet i donar-li forma amb un tallapastes.
En un altra paella fregir els ous de guatla i posar-los damunt.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada