Etiquetes

dijous, 15 de març del 2012

Amanida de poma i formatge de cabra.

Tal i com vos vaig prometre ací teniu la recepta:
  • Encisams variats.
  • Una poma (golden).
  • Codonyat (el meu està fet per la meva mare, insuperable)
  • Formatge de cabra de rulo.
  • Sucre moreno.
  • Panses i nous.
Per a la vinagreta:
  • Una cullerada de mel.
  • Una cullerada de vinagre de sidra.
  • 5 cullerades d'oli d'olives.
  • Una cullerada de pinyons (torrats uns minutets a la paella).
  • Un pessic de sal.
Posar en un plat els encisams. Pelar i tallar la poma i col.locar-la damunt. Tallar el codonyat a dauets i repartir-los per damunt. Posar les panses i els nous. Tallar el formatge i col.locar-lo sobre l'amanida.
Per fer la vinagreta picar els pinyons torrats, afegir la resta d'ingredients i barrejar.
En el moment de servir posar el sucre damunt el formatge i cremar-lo (si teniu un soplet de cuina va molt bé). Tirar la vinagreta per damunt.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada