Seguirem posant les receptes del sopar d'amics.
Ingredients:
- 200g de bolets variats (poden ser en conserva si no es troben frescs).
- Farina.
- 1/2 l. de llet.
- Oli d'olives.
- Sal.
- Nou Moscada.
- Pa ratllat.
- Ou.
Netejar els bolets i picar-los a trocets menuts.
Posar un xorret d'oli a una paella i dorar-los lleugerament.
A banda preparar una bexamel amb un poquet d'oli, 40g. de farina i el 1/2 l. de llet. Afegir sal i nou moscada.
Mesclar la bexamel amb els bolets i deixar refredar.
Formar boletes amb l'ajuda de dues culleres.
Pasar-les per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregir-les amb abundant oli fins que estiguen daurades.
Col.locar-les sobre paper de cuina per tal d'eliminar l'excés d'oli.
Per acompanyar-les, Andrés va preparar un all-i-oli amb unes gotes de salsa Perrins.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada