Ingredients (per a 12 unitats):
- 125 g. d'ous (2 XL)
- un pessic de sal
- 125 g. de sucre
- 125 g. d'oli de girasol
- 50 g. de nata
- ratlladura de llima
- 175 g. de farina
- 1/2 sobre de llevat Royal (8 g.)
- 1 poma i una pera
- ametla a làmines (opcional)
- sucre i canyella
Separar les clares dels rovells i muntar-les a punt de neu amb un pessic de sal.
Afegir el sucre i continuar batent.
Incorporar, sense deixar de remenar, els rovells, l'oli, la nata i la ratlladura de llima.
Finalment abocar la farina i el llevat.
Remenar tot bé i repartir la mescla en motles de paper per a magdalenes. (Recordeu posar els motles de paper dins de flameres o d'una safata especial per a magdalenes, si poseu sols el paper es desparramarà la mescla).
Col.locar damunt de cada magdalena uns trocets de poma i pera, unes ametles...
Empolsar amb sucre i canyella.
Deixar reposar mentre preescalfem el forn a 230º.
Quan entrem les magdalenes dins del forn baixem la temperatura a 180º (calor dalt i baix amb aire), i les coem durant uns 18 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada