Ingredients:
Per al bescuit de la base:
- 2 ous
- 55 g. de sucre
- 55 g. de farina
- 6 rodanxes de pinya
- 350 g. de mascarpone
- 400 ml. de llet
- 400 ml. (una llauna) de llet de coco
- 100 g. de sucre
- 4 ous
- 4 sobres de Quallada Royal
- Caramel líquid
Bescuit:
Separar les clares i muntar-les a punt de neu amb el sucre.
Afegir els rovells, seguir batent.
Incorporar la farina.
Folrar la base d'un motle (d'uns 24 cm. de diàmetre) amb paper de forn.
Abocar la mescla i coure al forn a 180º durant 10 minuts.
Crema:
Caramelitzar un motle (pot ser el mateix que hem utilitzat per fer la base, si ja li hem tret el bescuit cuit).
Triturar la resta de ingredients i coure al foc sense parar de remenar fins que comence a bullir. Traure del foc.
(Thermomix: Posar tots els ingredients i triturar 10'', T. 0, v.4. Després coure 10', T. 100, v. 3)
Abocar la crema al motle caramelitzat.
Col.locar la base de bescuit, que tenim ja cuita, damunt.
Deixar refredar i posar a la nevera, al menys 6 hores.
Donar-li la volta per desmotlar i decorar.
Servir ben fresc.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada