Etiquetes

dijous, 29 de novembre del 2012

Bescuit de xocolate sis gots





Simplement deliciós. Crec que és la mida que més vegades he fet: en coca en llanda, en magdalenes, per farcir o cobrir amb xocolate ... És tan fàcil de preparar..., i agrada tant a tots...
L'anomene el bescuit dels sis gots, així no m'oblide de cap ingredient.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:

  • 1 got de llet (o dos natilles de xocolate)
  • 1 got d'oli de girasol
  • 1 got de sucre
  • 1 got de farina
  • 1 got de xocolate en pols
  • 1 got d'ametla molta
  • 3 ous
  • 1 sobre de Royal

Preparació:
Preescalfar el forn a 180º (calor dalt i baix amb aire).
Untar amb mantega i empolsar amb farina un motle per a bescuit, o folrar amb paper de forn.
Batre els ous i anar afegint la resta de ingredients.
Abocar la mescla al motle.
Coure al forn uns 40 o 45 minuts. (Si decidim fer magdalenes el temps de cocció serà de 15 o 20 minuts).
Desmotlar quan estiga fred.
Bon profit!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada