Ací vos deixe una recepta salada, lasanya d'espinacs amb pernil i formatge.
Ingredients:
- 100 ml. d'oli d'olives
- Sal
- Una ceba
- Un grapat de pinyons
- Un grapat de panses
- 900 g. d'espinacs frescs
- 180 g. de pernil picat
- 500 g. de requessó o formatge fresc.
- Un paquet (200 g.) de lasanya d'espinacs.
- 100 g. de formatge ratllat.
- Beixamel (1 cullerada de mantega, 1 cullerada d'oli, 2 cullerades de mantega, 500 ml de llet, sal, pebre i nou moscada).
Pelar i picar la ceba.
Calfar l'oli en una cassola i abocar la ceba. Salar un poc.
Quan la ceba es veu transparent anar afegint els pinyons, les panses i el pernil.
A continuació incorporar els espinacs i deixar que reduïsquen.
Apagar el foc i incorporar el formatge. Reservar.
Preparar la beixamel:
Posar en un cassó la mantega i l'oli.
Daurar la farina.
Incorporar la llet, sal, pebre i nou moscada.
Coure sense parar de remenar fins que espesse.
Muntatge:
Alternar capes de pasta amb capes d'espinacs
Cobrir amb la beixamel i el formatge ratllat.
Coure al forn uns 45 minuts a 200º.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada