Ingredients:
- 12 fulles de gelatina
- 500 g. de maduixes (més algunes per a decorar)
- 400 g. de sucre
- el suc d'una llima
- 2 iogurts naturals
- 800 g. de nata 35% MG
- un paquet de bescuits de soletilla
- 50 g. de mantega
- sirope o melmelada de maduixa
Preparació:
Muntar la nata i reservar-la a la nevera.
Posar la gelatina a hidratar en aigua freda.
Triturar les maduixes amb el sucre i el suc de llima.
Posar-ho al foc i calfar sense que arribe a bullir.
Escórrer la gelatina i desfer-la en la mescla anterior.
Deixar refredar.
Mentrestant tallar les puntes de les soletilles i folrar un motle amb elles.
Desfer les puntes i els bescuits que ens han sobrat, i amassar-ho amb la mantega.
Formar la base amb aquesta massa.
Afegir els iogurts a la mescla de maduixes, remenar bé.
Incorporar la nata i integrar-la amb moviments envolvents.
Abocar la mescla al motle.
Deixar a la nevera fins que qualle.
Decorar amb maduixes a làmines i sirope de maduixa.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada