Ja fa un any que vaig començar a escriure al blog. I va ser precisament després del sopar que vam fer a casa amb els amics. Tot un any de compartir experiències a la cuina, i també amb familiars, amics i companys de feina...
Aquest any tenim algunes absències, és molt difícil ajuntar a tots, el pont de falles és molt apropiat per eixir de viatge, però a nosaltres ens va de meravella per poder preparar el sopar.
Ací vos deixe el menú complet de la nit, i... ja aniré publicant les receptes poc a poc.
Aperitius (mentre van arribant els convidats):
Olives amb gelatina de Martini.
Borletes de parmesà i mató amb sèsam.
Glopet de crema de carabassa amb teula d'avellana.
A la taula..., anem a servir el sopar.
Entrants:
Amanida de pera, pernil i parmesà.
Farcellets de foie i ceba caramelitzada.
Molinets de sobrassada i mel.
Carxofes farcides.
Mandonguilles de carn.
El plat principal:
Bacallà confitat.
I de postres... un plat combinat:
Pastís Nutella,
Gelat de vainilla i nous,
Pastís d'ametla i poma,
Flam de cafè, i
Pastís de formatge New York.
Adeeeeuuuu! Fins l'any que ve! |
(Disculpeu la poca qualitat de les fotos).
Julia y Andrés, moltes gracies per el fabulos sopar
ResponEliminaGenaro y Pilar
Julia, soc pp ferrando. Soc al IVO, es la una i mitja de la matinada i estic de guardia.....i parlava de tu als meus companys. Al entrar al blog.........
ResponEliminaHe quedat boca-badat. No coneixía estos tipus de reunions fetes amb nocturnitat!!!
jo vullc viure al poble!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enhorabona pel blog. Ens vorem en uns dies
Salutacions