Anem amb la recepta:
Ingredients:
- Un ou (XL)
- 150 g. de mantega a temperatura ambient
- 125 g. de sucre glas
- 2 cullerades de mel
- Unes gotes de vainilla
- 450 g. de farina
- 2 cullerades de llet
- Caramels de color roig (No vaig trobar molts caramels tots del mateix color i vaig comprar aquests martells, però es pot fer amb qualsevol caramel de sucre, i de diferent color cada galeta)
Preparació:
Batre la mantega, amb batedora o manualment, fins que quede cremosa.
Incorporar el sucre i integrar-lo completament.
Afegir l'ou, la vainilla i la mel. Mesclar-ho tot.
Abocar la farina i amassar.
Posar la llet per alleugerar la massa i fer una bola.
Tapar amb paper film i guardar a la nevera, almenys una hora. Podeu deixar-la fins el dia següent, si voleu.
Traure la massa i estirar-la amb un corró.
Preescalfar el forn a 180º.
Tallar les galetes i anar col·locant-les sobre una safata folrada amb paper de cuina.
Picar el caramel, si els trossos són molt grans. Si teniu caramels normals, no cal picar-los, els podeu posar sencers al centre de la galeta.
Repartir caramel pels forats de les galetes.
Coure al forn, de 10 a 15 minuts, fins que queden daurades.
Feliç Sant Valentí!
t'han quedat unes galetes super boniques i molt romàntiques.
ResponEliminaSegur que el taller amb els nens serà tot un èxit!