Els cuiners van fent brases per poder torrar...
Altres preparen les amanides...
A taula... que la carn es gela.
Sembla que hi ha ganeta.
I arriba l'hora dels postres...
Amb tanta gent com som... he preparat vàries coses.
Que a la joventut de dalt també els agraden els dolços...
... i fem intercanvi.
Ací vos deixe la recepta d'un dels pastissos que més va agradar, el vaig traure de lacuinadecasa i realment està boníssim:
Pastís d'ametla i poma.
Ingredients:
- 4 ous grans
- 250 g. de sucre
- 250 g. d'ametla molta
- 50 g. de farina
- Llima ratllada
- 20 g. de moscatell
- 2 o 3 pomes
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º.
Pelar i partir per la mitat les pomes. Traure el cor.
Coure-les al microones un parell de minuts, amb un poc de llima escorreguda i unes cullerades de sucre per damunt, i ben tapades amb paper film. Reservar.
Muntar els ous amb el sucre fins que doblen el seu volum.
Barrejar la farina amb l'ametla i incorporar-la als ous.
Afegir la ratlladura de llima i el moscatell.
Abocar-ho a un motle prèviament untat amb mantega i farina, o folrat amb paper de forn.
Repartir la poma, tallada a làmines, per tot el pastís.
Coure de 20 a 25 minuts.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada