Etiquetes

diumenge, 29 d’abril de 2012

Palmeretes de pernil dolç i formatge.

Tot no ha de ser dolç, també hi ha coses salades per a berenar: estes palmeretes són molt fàcils de fer i als més menuts els resulten molt atractives.

Ingredients:
  • Una làmina de pasta de full.
  • 4 tallades de pernil dolç.
  • 3 o 4 tallades de formatge.
  • Sal. 
Preparació:
Estendre la pasta de full. Jo acostume a comprar-la fresca, si està congelada deixeu-la que es descongele prèviament.




Distribuir per damunt les tallades de pernil i el formatge.



Enrotllar d'un costat i de l'altre fins que quede tot plegat.















Tallar a porcions d'un centímetre o centímetre i mig.



Posar paper de forn sobre una placa i distribuir les palmeretes per damunt. No han de posar-se massa juntes perquè desprès s'unflen i s'apeguen unes amb altres. Tirar sal per damunt i...



...coure a 200º (dalt i baix) fins que estiguen daurades.




Bon profit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada