Etiquetes

dissabte, 22 de setembre de 2012

Coca de carabassa






Sí..., ja sé que porte molts dies sense publicar cap recepta. Però... havíem de descansar un poc de tant de dolç, i... també ha estat l'inici del curs..., el trasllat de la platja al poble...

Dimecres passat va ser l'aniversari d'Andrés. No va consentir que preparara cap pastís d'aniversari, però...  jo sabia que a una coca de carabassa no es podria resistir. I així va ser.
Ací teniu la recepta:

Ingredients:

  • 4 ous
  • Un pessic de sal
  • 500g. de sucre
  • 500g. de carabassa torrada (també pot ser bullida)
  • 500g. de farina
  • 1 got d'oli de girasol
  • ratlladura d'una llima
  • 4 parells de llimonades
  • 1 sobre de llevat "Royal"
  • Canella i sucre, panses, nous, pinyons,...

Preparació
Separar les clares i muntar-les a punt de neu amb el pessic de sal.
Afegir els rovells i seguir batent.
Incorporar el sucre.
Abocar l'oli, la carabassa, la ratlladura de llima i els sobres blancs de les llimonades. Remenar bé.
Afegir la farina, el sobre de Royal i els sobres blaus de les llimonades.
Mesclar bé i abocar a una llanda folrada amb paper de forn.
Posar per damunt nous, panses, pinyons, ametles,...sucre i canella.
Coure al forn a 180º uns 30 minuts.
Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada