Etiquetes

dilluns, 16 de desembre del 2013

"Anouets".

Continuem amb els dolcets de Nadal. Hui li toca el torn als meus preferits: els "anouets". 
Els meus fills els van preparar com a taller de Nadal a l'escola, quan anaven a primer d'infantil. Van dur la recepta a casa i, des d'aquell any, no he deixat de fer-los cada Nadal.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:

  • 500 g. de farina d'ametla
  • 500 g. de sucre glas
  • 4 rovells d'ou
  • 1 moniato torrat
  • 500 g. de nous pelades
  • Sucre glas per arrebossar
Preparació:
Mesclar l'ametla amb el sucre.
Afegir els rovells i el moniato pelat.
Amassar-ho tot bé.
Incorporar les nous trossejades.
Fer boletes. (La massa resulta un poc apegalosa, no convé manipular-la massa).
Posar-los sobre una llauna folrada amb paper de forn.
Preescalfar el forn a 180º (calor dalt i baix).
Coure uns 10 minuts.
Deixar refredar en la llauna.
Una vegada freds empolsar amb abundant sucre glas.
Bon profit!

1 comentari:

  1. Em recorden una miica els panellets, oi?
    Uns dolços boníssims que tenen l'èxit assegurat a la sobretaula de Nadal.

    ResponElimina