Etiquetes

dissabte, 22 de març del 2014

Pastís "Guerra de les Galàxies"

Aquesta setmana he estat enfeinada amb una tasca molt gratificant per a mi. Demà és l'aniversari d'Andreu, el fill de la meva companya Salomé, i he estat preparant el seu pastís d'aniversari. Molts xiquets de la seva edat estan emocionats amb els personatges i la nau de la Guerra de les Galàxies, "El Falcó Mil·lenari", i jo..., aprofitant aquest interès, vaig decidir fer el pastís "Guerra de les Galàxies".
Al principi volia que la nau fora el propi pastís, però vaig pensar que, al donar-li forma, llençaria a perdre molta quantitat de bescuit, així que vaig decidir que la nau seria sols part de la decoració.
He començat per fer la nau amb pasta de galeta.
Una vegada cuita la galeta, l'he coberta amb fondant i li he fet les decoracions. 
El pastís és de xocolate, farcit amb trufa, nata i crema de caramel, igual que el de la "Hello Kitty", però aquesta vegada rectangular.
L'he cobert amb fondant blau marí, per simular l'espai de nit. (Aquesta part m'ha resultat la més delicada, el fondant costa d'escampar i es clavilla amb facilitat).
Una vegada cobert amb el fondant, he posat uns palets per la zona on va la nau i els he tallat arran de la base, per fer de pilars de la nau i que no s'afone dins del pastís.
Després tan sols queda col·locar la nau damunt i acabar de decorar-lo.
Ahir pel matí li'l vaig dur a l'escola i, quan el va obrir, no sé qui estava més content: ell, quan va veure "EL HALCÓN MILLONARIO", o jo, al veure la seva careta de felicitat.
PER MOLTS ANYS, ANDREU!
I... QUE LA FORÇA T'ACOMPANYE!

1 comentari: