Etiquetes

dilluns, 21 de gener de 2013

Lasanya d'espinacs.





Ací vos deixe una recepta salada, lasanya d'espinacs amb pernil i formatge. 
Ingredients:
  • 100 ml. d'oli d'olives
  • Sal
  • Una ceba
  • Un grapat de pinyons
  • Un grapat de panses
  • 900 g. d'espinacs frescs
  • 180 g. de pernil picat
  • 500 g. de requessó o formatge fresc.
  • Un paquet (200 g.) de lasanya d'espinacs.
  • 100 g. de formatge ratllat.
  • Beixamel (1 cullerada de mantega, 1 cullerada d'oli, 2 cullerades de mantega, 500 ml de llet, sal, pebre i nou moscada).
Preparació:
Pelar i picar la ceba.
Calfar l'oli en una cassola i abocar la ceba. Salar un poc.
Quan la ceba es veu transparent anar afegint els pinyons, les panses i el pernil.
A continuació incorporar els espinacs i deixar que reduïsquen.
Apagar el foc i incorporar el formatge. Reservar.
Preparar la beixamel: 
Posar en un cassó la mantega i l'oli.
Daurar la farina.
Incorporar la llet, sal, pebre i nou moscada.
Coure sense parar de remenar fins que espesse.
Muntatge:
Alternar capes de pasta amb capes d'espinacs
Cobrir amb la beixamel i el formatge ratllat.
 
 Coure al forn uns 45 minuts a 200º.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada