Etiquetes

diumenge, 28 de setembre de 2014

Galetes "Bego i Salva"

Per fi estic de nou amb vosaltres. Jo esperava descansar sols un parell de mesos, però he tingut un mes de setembre un poc accidentat, l'inici de curs (tan calorós) sembla que no em va caure gens bé.
Ara, ja recuperada, vull compartir amb tots vosaltres aquestes galetes que vaig preparar per a la boda de Bego i Salva.
Jo no els conec personalment però, per mediació de la meva companya Sílvia, me les van encarregar per a senyalitzar les taules del convit.
Salva és policia local i em van demanar que les galetes tingueren, per darrere, els típics quadres blaus i blancs de l'uniforme, i per davant el codi de l'alfabet (Alfa / Bravo /Charlie /Delta / ...)

Ha estat una tasca entretinguda però ha pagat la pena el resultat, una forma molt original de senyalitzar les taules, ben diferent dels tradicionals números.
Tan sols em queda desitjar a Bego i a Salva molta felicitat.

1 comentari:

  1. Hola Júlia! per fi he pogut entrar al teu blog. Esta és la primera entrada que he vist i ja m'ha impresionat; mare meua quina meravella! Ha quedat molt original, espere que la gent no es barallara per les galetes que de segur estaven boníssimes. Ara mateixa vaig a tafanejar per la resta de blog, que açò m'ha fet goleta!;·)
    Isa- Infantil

    ResponElimina