Etiquetes

dimecres, 19 de novembre de 2014

Flam de "Ferrero Rocher"

Aquest mes la proposta de Mercè, de Destapant Cassoles, per al repte "DEL BLOG AL PLAT", ha estat el blog "FAM DE CUINA"
Jo no coneixia aquest blog i m'ha semblat molt interessant, una gran varietat de receptes i totes molt bones, ben explicades i prou fàcils d'elaborar .
He escollit aquesta recepta perquè vaig pensar que era molt ràpida. Us he de confessar que els flams de xocolate no són els meus preferits, però aquest m'ha sorprès molt gratament. Quan el vam provar a casa tots van dir el mateix: "Açò està molt bo!" Realment està boníssim, gens embafós, refrescant i saborós.
L'he preparat exactament igual que es proposa a Fam de cuina, l'únic canvi és que li he posat uns quants bombons sencers dins del flam.
Ací teniu la recepta:
Ingredients:
- 16 bombons Ferrero Rocher 
- 300 ml de llet
- 700 ml de nata per muntar
- Un sobre de preparat de flam per a 8 racions (ROYAL)
- 12 bombons Ferrero Rocher per posar dins del flam (opcional)
Preparació:
Triturar els 16 bombons.
Posar un cassó al foc amb la nata, la llet, el preparat per a fer flam i els bombons triturats.
Coure sense parar de remenar fins que comence a bullir.
Traure del foc i abocar dins d'un motle.
Podem fer un flam gran o posar-lo en motles individuals.
Esperar 5 minuts i posar els bombons sencers dins del flam.
Deixar refredar a la nevera (millor preparar-lo el dia anterior).
Desmotlar i servir.
Bon profit!

4 comentaris:

  1. CARAM QUINA EXQUISIDESA!, em sembla un flam boníssim i una presentació 10!, gràcies per participar Julia!

    ResponElimina
  2. mmm... ha de quedar un flam de vici total! I molt bona idea posar-hi un ferrero sencer a dins, una sorpresa molt llaminera ;)

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta! m'encanta en format individual i amb la sorpresa del ferrero dins.
    Un petonàs

    ResponElimina
  4. Jo també elegit el flam de Ferrero Rocher. M'ha sorprès el lleuger que és i com es nota el sabor dels Ferrero. El que passa que m'agrada molt la xocolata i a més li he afegit Nutella. M'agrada molt la teva idea de ficar un Ferrero sencer, ja que a mí m'ha sabut molt greu esmicolar-los tots. Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat

    ResponElimina