Etiquetes

diumenge, 18 de novembre de 2012

Bescuit de caqui.


Fa una dies vaig vore esta recepta a la revista del supermercat consum.
Quan està per coure té un color taronja molt clar, tan característic dels caquis, però quan el traus del forn sembla que els bescuit és de xocolate.
Ací vos deixe la recepta:
Ingredients:
  • 250 ml. de llet
  • 3 caquis
  • 125 ml. d'oli de girasol
  • 200 g. de farina
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 100 g. de sucre
  • 1 xorret de licor
Preparació:
Preescalfar el forn a 180º (temperatura dalt i baix amb aire).
Pelar els caquis i triturar-los.
Afegir tots els ingredients i barrejar bé.
Untar un motle amb mantega i empolsar amb farina, o folrar amb paper de forn.
Abocar la mescla al motle.
Coure uns 45 minuts.
Traure del forn, desmotlar quan estiga fred i decorar amb sucre glass i trossos de caqui.
Bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada